Oblastní přebor ve florbalu

10.05.2013 21:55

Chlapci si z Prahy dovezli stříbro! Ale vše začalo mnohem dříve...

Florbalový tým se po výtečném výsledku v Župní florbalové lize probobojoval do Oblastního přeboru, který se uskutečnil 8. května v Praze v Tyršově domě. Rudíkovští florbaloví borci se ale do Prahy vydali den předem - jednak aby nebyli v den turnaje unaveni cestováním, ale také proto, aby si užili krásu jarní Prahy. Prohlídka začala v Technickém muzeu - tam každý objevil něco zajímavého a poučného. Přes Letenské sady, Pražský hrad a Nerudovu uličku se kluci dostali k cíli tohoto dne - tedy k McDonald´s :-) . Po řádném občerstvení se již vydali k Michnovu paláci, k dnešnímu Tyršovu domu, kde si rozbalili spacáky. Po dlóóouhém usínaní a krátké noci se hráči probudili ve skvělé formě a s touhou vyhrát... aspoň něco!

Z touhy vyhrát "aspoň něco" však brzy sešlo! Po samých výhrách až do finále si rudíkovští začli myslet na zlato... O to větší bylo zklamání, když v neuvěřitelně nervy drásajícím zápase soupeři zvýšili skóre v posledních sekundách. Nebudem nic nalhávat - v té chvíli se klukům zhroutil svět, vytryskly slzy a to i v očích fandícího publika.

Ještě cestou domů se jim honilo hlavou velké PROČ. Během jízdy však přišlo tolik sms gratulací, obdivných a děkovných slov, že si snad již nyní velmi dobře uvědomují, jak úspěšní byli. "Nedávno o nich nikdo nevěděl a nyní jsou stříbrní v Praze!"

Nesmíme také zapomenout na vyhlášení nejlepšího střelce turnaje - což byl náš Hozík Trnka...

Prohlédněte si přiložené fotografie a alespoň chvíli sdílejte s chlapci atmosféru, hru, vypětí, nadšení ze hry.