TJ Sokol Rudíkov v I. pol. 2013 skvěle reprezentoval Ing. Pavel Kratochvíl

14.06.2013 22:43

Pavel Kratochvíl celoročně pilně trénuje ale i závodí. Již během zimních měsíců 2012/13 odběhal 7 závodů ve Znojemském poháru a v kategorii 50 - 59 roků a zakončil tento pohár v březnu celkovým 1. místem. Článek ze Znojemského deníku "Běh na Kraví horu ovládl Kratochvíl" vypovídá za vše (článek >).

To však nebyla jediná série závodů během zimy... Hned v dubnu si doběhl na Brněnském běžeckém poháru pro další 1. místo (taktéž v kat. 50 – 59). Tento běžecký pohár měl celkem 10 závodů v průběhu zimy. Porovnejte výsledky ve výsledkové listině pro všechny kategorie mužů a veteránů zde> , kde uvidíte, že Pavel patří do kategorie veteránů pouze datem narození!

Další měsíc přinesl další závody - 1. místo Bojkovice (12,5 km), 1. místo Tučapy (10 km), 1. místo Černá Hora (9 km). Vše v kategorii 50 - 59 roků.

V této kategorii Pavel Kratochvíl také běžel v červnu na Mistrovství ČR veteránů v Kolíně (20 km), kde  opět zvítězil. Reportáže z těchto závodů nejdete například zde> (Kolínský.deník.cz) a zde> (www.behej.com).

Nejlepších a nejcennějších výsledků dosáhl Ing. Pavel Kratochvíl na 13. Mistrovství Evropy atletů v silničním běhu, chůzi a krosu, kategorie veteránů v Úpici, který se konal ve dnech 24. - 26. 5. 2013. Na tomto významném závodě získal v kategorii 50-54 skvělá umístění

-          3. místo běh na 10 km 

-          2. místo  běh na 10 km, družstva

-          2. místo štafeta v krosu

-          3. místo půlmaratón, družstva.

Výsledkové listiny z https://www.maratonstav.cz si můžete s úžasem prohlédnou zde:

-          VÝSLEDKY ZÁVODU 10km BĚH.pdf

-          VÝSLEDKY TÝMŮ - 10km BĚH.pdf  

-          VÝSLEDKY ZÁVODU V KROSU - ŠTAFETY.pdf

-          VÝSLEDKY TÝMŮ - PŮLMARATON.pdf.

Reportáže z mistrovstí na www bezvabeh.cz nebo www.atletika.cz.

 

BLAHOPŘEJEME A PŘEJEME DALŠÍ VÍTĚZNÉ KILOMETRY!