Závěr florbalové sezóny 2014/15

24.03.2015 10:33

Župní florbalová liga, do které se zapojila dvě naše družstva, byla ukončena posledním turnajem 7. března v Rouchovanech, kde proběhlo také vyhlášení výsledků a předání cen.

Družstvo minižáků pod vedením Romany Cahové a Kateřiny Štolpové s florbalem teprve začíná a výsledky prozatím nedosáhly na stupně vítězů. O to větší si děti zaslouží pochvalu za bojovnost a odhodlání, za to že berou tento ročník za start do let budoucích, za dobrou příležitost k pohybu a pobytu mezi svými kamarády.

Družstvo mladších žáků si vedlo nad očekávání skvěle a v celkovém pořadí získalo stříbrnou příčku, na kterou jsou kluci i děvčata společně s trenérem Jiřím Kotačkou náležitě hrdí. Zlata se však tým také dočkal, a to díky Zbyňku Doležalovi, který obhájil post nejlepšího gólmana mladších žáků. Na podzim, kdy liga začínala, zřejmě nikdo nepředpokládal, že by se smíšené družstvo mohlo probojovat a vystoupat po žebříčku takto vysoko… V letošním roce postupují do pražského finale první dvě družstva. Na tento finálový turnaj ovšem neplatí věková výjimka dvou našich hráček, které by se tedy nemohly finále zúčastnit. Protože by tým nemohl hrát ve složení, v jakém postoupil, rozhodli se hráči, velice kamarádsky, pražského turnaje nezúčastnit.

ŽFL 2014 - 2015 - V.turnaj - Rouchovany -Třebíč - výsledky - OK.xlsx (96498)
ŽFL 2014 - 2015 - Konečné pořadí OK.xlsx (94413)