Reportáž z průběhu 3. kola ŽFL

15.01.2014 14:46

   Třetí turnaj Župní florbalové ligy plk. Švece se opět odehrával v Náměšti nad Oslavou. Všem rudíkovským týmům se nesmírně dařilo, ale vezmeme to hezky popořádku. Jako první byli na programu mini žáci a s nimi ve skupině i rudíkovská děvčata. Ta se po dvou nevydařených turnajích chtěla zbavit smůly, která se jim lepila na paty. Holky se osmělily, nervozita a respekt opadly a nakonec s novou posilou v brance uzavřely turnaj s jednou prohrou, jednou smolnou remízou a suverénním vítězstvím na krásném druhém místě!
   U mladších žáků se moc dlouho nezdržíme :) . Jako každý turnaj i tento jednoznačně ovládli a bez porážky se opět hladce prosmýkli na první místo. S náskokem více jak deseti bodů před druhou Valčí je cesta do Prahy znovu otevřená dokořán.
   Den uzavíraly zápasy starších žáků. Hoši se chtěli vyhrabat z těsně bodově našlapané tabulky a přiblížit se na dosah ruky prvnímu místu a to i přes to, že 1/3 hráčů byla na marodce! V neuvěřitelně vynervovaných a vyrovnaných utkáních s Náměští a Valčí se klukům podařilo urvat cenných 6 bodů. A nakonec s nejlepší možnou náladou šli „rozdrtit“ Třebíč. Jenže ejhle. Třebíč hrozila celý zápas a dostávala se do vedení. Ale rudíkovští florbalisté se nikdy nevzdávají. Zápas otočili a s dávkou štěstí vyhráli! Bylo z toho také první místo.

Výborný turnaj pro Rudíkov ve všech kategoriích -  doufejme, že to tak zůstane.:D

Za tým rudíkovských florbalistů

Tomáš Kotačka